LLUITA CONTRA EL CÀNCER


Obsessionada amb la missió de fer que l’art i l’esport arribin a tots i de la millor manera possible, he creat el projecte solidari #artistaesportistateam #RockTheSport, dissenyant amb l’estil que em caracteritza, una samarreta tècnica d’alta qualitat per a esportistes com tu, on tots els beneficis van destinats a la lluita contra el càncer.

El preu venda d’aquesta samarreta tècnica d’alta qualitat seria de 30€ però gràcies a altanwear.com, que produeix la samarreta, s’ha ajustat tot el possible per col·laborar amb la causa, i el preu final és tan sols de 20€, dels cuals 5€ van destinats a la lluita contra el càncer, sent AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) l’entitat que ajudarà al fet que els diners arribi on li correspon.

El càncer, a tots ens ha tocat més o menys d’a prop, no és fàcil remeiar-ho, però res és impossible i entre tots ho podem aconseguir.

Entra a formar part del TEAM SOLIDARI ARTISTAESPORTISTA i aconsegueix la samarreta.

Gràcies a www.altanwear.comper col·laborar amb la causa, a AECC per la seva ajuda i gràcies a tu per interessar-te!


La samarreta tècnica solidària d’alta qualitat, es confecciona amb molt afecte per www.altanwear.com… i per fi està a la venda!! … vols saber com i quan adquirir-la?

Deixa’m el teu nom i el teu correu electrònic al formulari de subscripció d’aquí sota (no el del peu de pàgina, no et confonguis) per informar-te dels passos a seguir i de pas, entra a formar part de la comunitat d’esportistes més creativa i bandarra de la xarxa!

Gràcies pel teu interès!

Col·laboradors